Portbaseflash – Automatische cut-off los-/laadlijst in MCA Barge nu ook voor bezoeken aan APM MVII

Vanaf vandaag 9 november gaat de automatische cut-off van los-/laadlijsten voor Melding Container Achterland (MCA) Barge ook gelden voor uw bezoeken aan de APM MVII terminal. APM MVII kan de bezoeken van binnenvaartschepen zo goed voorbereiden. De introductie van de automatische cut-off is tevens een volgende stap op weg naar de livegang van de integrale planning door Nextlogic.

Meer informatie

Weten hoe u de nieuwe functionaliteit gebruikt binnen MCA Barge? Bekijk ons vorige nieuwsbericht over cut-off voor los-/laadlijst of bekijk de bijgewerkte Quick Start Guide, MCA Barge introductievideo en de veelgestelde vragen op de bijbehorende supportpagina.

Heeft u vragen?

Ron Martens van Portbase vertelt u graag meer. U kunt hem bereiken via r.martens@portbase.com of +31 (0) 6 – 512 677 64.