Aankondiging schaduwdraaien 14 april

Schaduwdraaien start op dinsdag 14 april

www.nextlogic.nl –  Na een korte periode van terughoudendheid vanwege COVID-19, zijn we samen met de deelnemers tot de conclusie gekomen dat er voldoende draagvlak is om de introductie van de integrale planning te continueren vanaf 14 april. Het Nextlogic schaduwdraaien wordt vanaf dit moment gestart conform de eerder aangegeven fasering en aanpak.

Tijdens het schaduwdraaien wordt de integrale planning nog niet opgevolgd, maar bekijken we met elkaar hoe dagelijks de integrale planning tot stand komt op basis van – zoveel mogelijk – werkelijk geplande scheepsbezoeken (via Melding Container Achterland Barge) en kadecapaciteit in de Rotterdamse haven. Dit biedt de mogelijkheid om te kijken naar de juiste werking van Nextlogic als geheel. Daarnaast biedt het de deelnemers de unieke kans om alvast te zien hoe de integrale planning straks in de praktijk werkt voor de eigen planning.

Lees het gehele bericht op www.nextlogic.nl.